Zeer geslaagde 20e editie van de wapen- & schietsportbeurs bij SV de Koningsschutters

De beurs was een groot succes en trok een enorme menigte van enthousiaste wapenliefhebbers en schietsportfanaten. Met bijna 700 bezoekers, was de 20e editie van de wapen & schietsportbeurs een van onze best bezochte beurzen ooit.

De beurs kenmerkte een levendige en energieke sfeer. Onze 100m baan was gevuld met kraampjes en stands van diverse standhouders die een breed scala aan historische en moderne wapens, uitrusting, accessoires en boeken voor de schietsport presenteerde. De stands waren zorgvuldig ingericht, waardoor het gemakkelijk was om de verschillende stukken goed te kunnen bekijken en bewonderen.

Het was fascinerend om te zien hoe de exposanten hun kennis deelden met bezoekers. Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en anekdotes te delen over de geschiedenis van de wapens.  Kortom het was een feest voor de zintuigen en een paradijs voor iedereen die geïnteresseerd is in deze fascinerende wereld.

Ook de bezoekers waren erg enthousiast en genoten van de gelegenheid om hun passie te delen en nieuwe connecties te maken. Er werd overal druk gediscussieerd en informatie uitgewisseld over allerlei aspecten van de wapen- en schietsport. Het was een gevoel van gemeenschap dat zorgde voor een warme en gezellige sfeer.

Een woord van dank
Dank aan de organisatie dat jullie dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Het vereist veel planning, coördinatie en logistiek om een dergelijke beurs op poten te zetten. Jullie hebben dit met professionaliteit en enthousiasme gedaan, waardoor bezoekers een kwalitatief hoogstaande ervaring konden hebben, compleet met verkeersregelaars, extra parkeerplaatsen en EHBO.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet om deze beurs tot een succes te maken. Jullie inzet, energie, vriendelijkheid en uitstekende horeca hebben bijgedragen aan de gemoedelijke sfeer waarin bezoekers werden ontvangen. Jullie hebben laten zien dat vrijwilligerswerk van onschatbare waarde is.

Vrijwilligers op de foto.

En waardering voor de standhouders die hun prachtige collecties hebben gepresenteerd. Jullie passie voor wapens en was duidelijk te zien in de zorg waarmee jullie de stands hadden ingericht, jullie bereidheid om met bezoekers te praten, kennis te delen en vragen te beantwoorden. Zonder jullie betrokkenheid en enthousiasme zou deze beurs niet zo’n succes zijn geweest.

Alles bij elkaar was de drukbezochte wapen- en schietsportbeurs in Rucphen bij SV de Koningsschutters een geslaagd evenement. Het bood een uitstekende gelegenheid voor bezoekers om hun interesse in wapens en de schietsport te verkennen, nieuwe items voor hun collectie te vinden en gelijkgestemde individuen te ontmoeten. We kijken al uit naar de volgende editie en zijn ervan overtuigd dat het weer een groots succes zal worden.

Afbeelding bullet: Shutterstock

Openingstijden

Voor lucht- en vuurwapenschutters
Maandag - Donderdag : 19:00 - 23:00
Bar open tot 22:30.

Voor (jeugd-)luchtschutters
Zaterdag : 9:00 - 12:00

WM3 formulieren
Ma en Wo tijdens openingstijden
Za van 10:00u tot 12:00u

Nieuwsbrief

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief
[mc4wp_form id="571"]

koningsschutters © 2024. Alle rechten voorbehouden.