01. Introductie

Ja, dat is zeker mogelijk. Stuur hiervoor een bericht naar onze secretaris. Met hem kunt u een afspraak maken om een keer te komen kijken.

Categorie: 01. Introductie

Om, zonder begeleiding, met eigen vuurwapens te mogen schieten moet je minstens 18 jaar oud zijn, de basiscursus gedaan hebben en een wapenverlof hebben. Voor jeugd, vanaf 10 jaar, bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van een trainer of vereniging veiligheidsfunctionaris (VVF) met luchtwapens te schieten. Voor jeugd, vanaf 16 jaar, bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding met een .22 vuurwapen te schieten.

Categorie: 01. Introductie

Onze vereniging heeft een ruim aantal wapens beschikbaar die je als introducé, aspirant of lid (gratis) kunt lenen. Beginnende schutters kunnen in het eerste jaar alleen met luchtwapens of klein kaliber vuurwapens schieten.

Categorie: 01. Introductie

Niet iedereen kan introducé, aspirant of lid worden van een schietvereniging. Het bestuur bepaalt of het nieuwe leden wil en kan aannemen, dit ook vanwege het gebruik van vuurwapens en de risico’s die daaraan verbonden zijn. Daarom vraagt het bestuur van schietvereniging Koningsschutters van haar leden een onbesproken gedrag.

Categorie: 01. Introductie

Openingstijden

Voor lucht- en vuurwapenschutters
Maandag - Donderdag : 19:00 - 23:00

Voor (jeugd-)luchtschutters
Zaterdag : 9:00 - 12:00

Nieuwsbrief

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief

koningsschutters © 2022. Alle rechten voorbehouden.