01. Introductie

Neen, dat is niet mogelijk. Wel bestaat de mogelijkheid om een zgn. drierittenkaart aan te vragen. Dit kan echter alleen als u serieuze plannen heeft om lid te worden. Een afspraak voor een kennismakingsgesprek kan worden aangevraagd via het contactformulier op onze website. Na dit kennismakingsgesprek (met gunstige afloop) bent u introduce en mag drie proefbeurten maken met deze drierittenkaart. U mag dan komen schieten onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Deze mogelijkheid is dus niet bedoeld om familieleden, vrienden, kennissen of buren een keertje te laten schieten. De kosten van deze kaart zijn € 40,00 Wilt u daarna lid worden en u wordt geaccepteerd als aspirant wordt er € 20,00 in mindering gebracht op het inschrijfgeld.

Categorie: 01. Introductie

Om, zonder begeleiding, met eigen vuurwapens te mogen schieten moet je minstens 18 jaar oud zijn, de basiscursus gedaan hebben en een wapenverlof hebben. Voor jeugd, vanaf 10 jaar, bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van een trainer of vereniging veiligheidsfunctionaris (VVF) met luchtwapens te schieten. Voor jeugd, vanaf 16 jaar, bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding met een .22 vuurwapen te schieten.

Categorie: 01. Introductie

Onze vereniging heeft een ruim aantal wapens beschikbaar die je als introducé, aspirant of lid (gratis) kunt lenen. Beginnende schutters kunnen in het eerste jaar alleen met luchtwapens of klein kaliber vuurwapens schieten.

Categorie: 01. Introductie

Niet iedereen kan introducé, aspirant of lid worden van een schietvereniging. Het bestuur bepaalt of het nieuwe leden wil en kan aannemen, dit ook vanwege het gebruik van vuurwapens en de risico’s die daaraan verbonden zijn. Daarom vraagt het bestuur van schietvereniging Koningsschutters van haar leden een recente (niet ouder dan 2 maanden) verklaring omtrent gedrag (VOG) met de indicatie: ‘geen bezwaar voor beoefening schietsport’.

Categorie: 01. Introductie

Openingstijden

Voor lucht- en vuurwapenschutters
Maandag - Donderdag : 19:00 - 23:00
Bar open tot 22:30.

Voor (jeugd-)luchtschutters
Zaterdag : 9:00 - 12:00

WM3 formulieren
Ma en Wo tijdens openingstijden
Za van 10:00u tot 12:00u

Nieuwsbrief

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief
[mc4wp_form id="571"]

koningsschutters © 2024. Alle rechten voorbehouden.